Leer mij beter kennen

Ik ben Charlotte en 32 jaar jong. Ik ben geboren in het kleine dorp De Lier waar ik opgroeide tussen de glazen kassen en trossen tomaten. Als kleine Charlotte stond ik uren te zingen en theatervoorstellingen te spelen en leek het tuindersleven niet echt geschikt voor mij.
Ik zocht het avontuur op, pakte mijn koffers en vertrok naar de grote havenstad, Rotterdam. Hier kreeg mijn theaterhart alle liefde die ze nodig had en studeerde ik vier jaar later af aan de Toneelschool Rotterdam. Mijn liefde voor theater en het vertellen van verhalen is altijd gebleven. 

 

 

Ondertussen leerde ik mijn grote liefde Paul kennen en pakte ik opnieuw mijn koffers om te vertrekken naar de kustplaats Heemskerk. Het theater ruilde ik in voor een klaslokaal met basisschoolkinderen en ook daar ging het verhalen vertellen door.

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel een beetje verslaafd ben aan de liefde! In de avond kijk ik maar al te graag romantische films, waarvan ik eigenlijk al weet hoe ze aflopen.

 

Liefde delen, doe ik graag. Met mijn gezin, familie en fantastische vrienden. Ik ben een echte bourgondiër en verzorg met alle liefde heerlijke borrels om met een goed glaswijn samen gesprekken te voeren en vooral heel hard te lachen!

 

 

Als trouwambtenaar heb ik écht het aller leukste beroep. Ik ben nieuwsgierig naar verhalen, de liefde en naar jullie als mens. Ik neem een duik in jullie liefdesverhaal en vertel jullie verhaal tijdens de ceremonie met al mijn enthousiasme, warmte en liefde.